Veniţi să ne închinăm şi să ne smerim

     „…veniţi să ne închinăm şi să ne smerim, să ne plecăm genunchiul înaintea Domnului, Făcătorului nostru! Căci El este Dumnezeul nostru, şi noi Suntem poporul păşunei Lui, turma pe care o povăţuieşte mâna Lui… O! de aţi asculta azi glasul Lui!” (Psalmi 95:6,7)

Pentru că avem de a face cu o schimbare de generații cu mari diferențe între ele, atât ca mentalitate cât și formă de abordare a problemelor, este mare nevoie să ne unim în rugăciune și post, înainte de orice. Aceasta explică comportamentul unor persoane foarte tinere de revoltă la adresa ordinii sociale, disciplinei în biserică la programele de închinare ale bisericii. Pentru că în familii se simte lipsa altarului familiar, familii care lipsesc perioade îndelungate de la programele de rugăciune și de la evenimentele bisericii, pentru că sunt persoane novice în credință, și fără experiențe de natură spirituală, pentru că sunt membrii și familii în biserică care pot fi ajutați de acțiunea noastră de rugăciune, Biserica Betel își propune ca în fiecare săptămână să ne îndreptăm atenția asupra unui număr de membrii ai bisericii, și să îi punem împreună pe lista săptămânală pentru care pur și simplu să ne rugăm și să provocăm biserica să facă asta împreună cu noi, în serile de închinare de vineri într-o rugăciune specială.

Așadar vă așteptăm să fiți împreună cu noi, la serile de închinare ale bisericii, și la provocarea slujitorilor să ne rugăm pentru membrii familiei Betel!

Dumnezeu să lucreze!

«
»