Situație specială

Stimați frați și surori, membrii componenți ai bisericii Betel, cât și cei care au plăcerea de a ni se alătura în slujire,
Ținând cont de evoluția situației și de măsurile de prevenție luate de autoritățile din Irlanda, cu părere de rău dar având în vedere sănătatea noastră și expunerea la situații nedorite, vă anunțăm că:
1. Ne încredem în Dumnezeu, Îl chemăm prin rugăciune și punem Numele Domnului Dumnezeului Nostru peste dumneavoastră, peste familiile dumneavoastră și peste copii, cu credință că Dumnezeu va interveni și va controla lucrurile!
2. Vom anula orice întâlnire publică în bisericile noastre până la data de 1 aprilie 2020. De asemenea orice întâlnire publică legată de funcționarea bisericii, inclusiv repetiții și întâlniri de grupuri mici vor fi anulate în această perioadă. Dorința noastră este legată de protecția dumneavoastră în raport cu contaminarea. Această hotărâre vine ca o măsură de prevenire a răspândirii bolii în cadrul membrilor, având în vedere că sunt frați care au sistemul imunitar deficient. Asupra acestei hotărâri, dacă în termen de două săptămâni nu se vor schimba lucrurile vom reveni.
3. Vă invităm de asemenea zilnic, de la orele 21.00, în perioada de criză, să avem un timp de rugăciune, fiecare la locuința sau locul unde se va afla. O să vă reamintim despre acest aspect zilnic trimițându-vă mesaje de informare.
4. Conducerea bisericii se va întrunii în mod repetat la timp de rugăciune special și consfătuire, pentru a găsii soluții în caz de nevoie și a aduce la zi situația bisericii.
5. Informările oficiale legate de funcționarea bisericii precum și cele de informare le veți primii în mod oficial de la pastorul bisericii.
6. Dacă sunt persoane care au nevoie de grija pastorală, de a vorbi cu slujitorii bisericii sau chiar să fie vizitați îi rugăm să contacteze personal pastorul responsabil de biserică pentru a se organiza aceste aspecte. Vă informăm că programul de lucru al pastorului va rămâne neschimbat, dând posibilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră să beneficieze de atenție, în limitele posibile.
7. Rugăm persoanele care prezintă simptome de gripă: tuse, strănut, temperatura, etc., să nu se sperie, să anunțe medicul de familie, să nu participe la întâlniri sau în locuri aglomerate! De asemenea avem rugămintea ca fiecare persoană să insiste pe măsurile de igienă personală: spălatul des pe mâini bine cu săpun și evitarea atingerii în zona feței cu mâinile neigienizate.
„Căci Eu Sunt Domnul, Dumnezeul tău, care te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic: „Nu te teme de nimic, Eu îţi vin în ajutor!” (Isaia 41:13)

«
»