2016 – ANUL FAMILIEI BETEL

Anul 2016 se pretinde a fi unul cu multe provocări: schimbările majore de concepte privitor la identitatea umană, evidențierea populației, efectul gândirii liberale în dreptul principiilor creștine, redefinirea familiei în termeni moderni, pretențiile statale de proprietate asupra minorilor special, revendicate prin diferite forme, organizații și aspecte legislative, ne pune în situația ca, biserică fiind, să încercăm să răspundem actualelor curente încercând să conturăm bazele ideale pe care societatea a clădit până în prezent, din perspectiva familiei. Așadar, anul 2016 îl declarăm ca fiind ANUL FAMILIEI BETEL.

Pentru primele șase luni ale anului vom avea în vedere să promovăm anumite aspecte cu nuanță specific creștine, prin formele de slujire și părtășie a bisericii. Astfel,

Pe lângă toate aceste dorințe, desigur ne vom mobiliza la acțiuni și activități care ne vor consolida și ne vor ajuta pentru atingerea scopurilor bisericii.

Luna ianuarie va fi o lună în care învățătura și rugăciunea va avea un accent special, pe lângă cel al conturării bazelor familiei, asupra Botezului cu Duhul Sfânt. Ne dorim să experimentăm Rusaliile în mod corect în cadrul bisericii.

Pentru fiecare lună vom revenii și vom expune punctele specifice de lucru ale bisericii, prezentând o strategie competitivă cu contextul secular și o provocare specifică membrilor bisericii și tuturor celor ce vor să se unească cu noi!

Fiți binecuvântați!

«
»