Cuvânt de sfârșit de an

Apocalipsa 11:17

„Îţi mulţumim Doamne, Dumnezeule, Atotputernice, care eşti şi care erai şi care vii, că ai pus mâna pe puterea Ta cea mare, şi ai început să împărăţeşti.”

Am trecut printr-un an plin de evimente. Am trăit momente frumoase dar am şi gustat uneori din suferinţă. Am încercat tot ce am crezut că merită încercat. Uneori am zâmbit satisfăcuţi iar uneori am ascuns în spatele zâmbetului ceea ce ne dorim şi acum să rămâna ascuns. Suntem mulțumitori lui Dumnezeu pentru realizări!

Oamenii nu sunt prizonierii destinului, ci doar ai propriei lor minţi. Atâta timp cât continui să urci, treptele nu se vor termina sub paşii care urcă, ele se vor înmulţi la nesfârşit. Succesul reprezintă abilitatea de a trece de la un eşec la altul fără pierderea entuziasmului. Mulţi dintre cei ce eşuează în viaţă sunt persoane care nu au realizat cât de aproape au fost de succes în momentul renunţării.

Dacă acum avem sufletul plin de satisfacții este datorită în primul rând lui Dumnezeu, care a fost mereu proaspăt pentru noi!

Biserica Betel Dublin trage acun la sfârşit de an o linie sub care lasă să se înşiruiască concluzii. Ne-am propus să atingem puncte, să realizăm obiective, să aducem Laudă lui Dumnezeu şi sa-L onorăm prin reprezentare în diferite forme. Pentru ceea ce am reuşit ne aliniem în rândul celor ce înţeleg că Suveran în toate e Domnul Dumnezeu si exclamăm entuziasmaţi:

Lauda este a Domnului!!!

Mulţumim tuturor celor care au pus suflet şi s-au rugat pentru noi, tuturor celor care au cheltuit, celor care au fost gata să facă eforturi atunci când a trebuit să le facă! Dumnezeu ştie întotdeauna să răsplătească mai mult decât am facut-o sau o vom face noi. Dumnezeu să vă binecuvinteze!!!

Pentru toți cei care aveți disponibilitatea de a accesa pagina Bisericii Betel Dublin, vă urăm din tot sufletul să aveți un an nou mai bun, mai fructuos, mai plin de sănătate și împliniri! Vă dorim să fiți binecuvântați cu viață veșnică, si împreună chiar dacă în locuri diferite, să realizăm că scopul fundamental al slujirii noastre este intrarea în noua lume a lui Dumnezeu, nedefinită de coordonatele actuale fizice și terestre: perpectiva noastră este Împarăția lui Dumnezeu!

 2 Petru 1:1,2

 Simon (Sau: Simeon.) Petru, rob şi apostol al lui Isus Hristos, (și Biserica Betel Dublin), către cei ce au căpătat o credinţă de acelaşi preţ cu a noastră, prin dreptatea Dumnezeului şi mântuitorului nostru Isus Hristos:

 Harul şi pacea să vă fie înmulţite prin cunoaşterea lui Dumnezeu şi a Domnului nostru Isus Hristos!

An Nou Binecuvântat  împreună cu Isus!

 

 Bordul Pastoral Biserica Betel Dublin

 Pastor Petru (Titi) Aron

«
»